Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

V nejmladších minižačkách jsme ve druhém zápase potrápili OSK

pátek 22.10.2010 | O. Zatloukal

 
 
SK UP - OSK 28:42

Body: Podlahová, Dosedělová, Poulíčková 8, Štursová, Kožůšková 2

TH: 8/0 !!!!

Nástup do utkání si asi nezaslouží nic jiného než WAUUU! Rveme se, běháme a hlavně jdeme do všeho naplno. Žádný míč pro nás není ztracený a soupeř neví co... Pětka kterou drží A. Koži, Štursi, Maruška, Kačka a Míša se ujímá vedení a agresivní obranou nenechá soupeře dýchat. Stav 16:2 po 1Q asi nikdo nečekal.

Ve 2Q už utkání nabírá obrácený směr. Poté co A. Podlaha dává na 18:2 už jen přihlížíme zlepšené hře soupeřek. Hráčky, na kterých by to mělo "stát" jsou ve všem pozadu. Obrana Maky začíná až na polovině, kdy Šefča už má rychlost a není šance tento vlak zastavit. A když už se to povede, slzy už tečou a chybí jen poslední hřebíček, necháme ji prostor...

Druhý poločas už nebyl o boji o výhru (znám naše momentální možnosti) ale o zapojení všech hráček do utkání, protože jen s dobrým soupeřem se dá zlepšovat. Viki vybojovala hodně míčů pod košem, ještě chybí se získaným míčem lépe naložit, Drahuš se zorientovala na hřišti, nicméně do chumlu se jí ještě moc nechce a malá Verča taky zabojovala hlavně se svou útočnicí.

První utkání -19, druhé - 14 = výsledkově prakticky stejné skóre ovšem herně 1 a 100. Bojovnost, nasazení a koncentrace jsou vlastnosti, které jsem viděl až ve druhém zápase!

více na www.minibasket.estranky.cz
Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
78%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 37

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS