Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Premiéra jako řemen, aneb st. dorky vítězně

23.10.2010 | O.Čoček

Premiéra jako řemen, aneb st. dorky vítězně Za dobrotu na žebrotu. Tak to si mohly říkat soupeřky z Ostravy po páteční předehrávce dalšího kola ligy starších dorostenek, když vyhověly žádosti našeho klubu o změnu termínu. Domácí hráčky se ukázaly jako špatné hostitelky a své soupeřky vůbec nešetřily. Vynikající premiéru si před domácím publikem odbyla nová posila z Přerova M. Knápková.

 
 
4.kolo, 23.10.2010
SK UP Olomouc - SBŠ Ostrava  78:57  (21:12, 25:9, 15:17, 18:19)
Rozhodčí: Kapaňa, Fanta . Fauly: 16:25 . Trestné hody: 25/17: 18/9 . Diváci:59 .
SK UP Olomouc: Skrovná 2, Halenková, Burzová 5(6/3), Husičková 11(2/1), Zemková 10(4/4), Knápková 23 (6/3, 2x3), Lachnitová 21(7/6, 3x3), Šálková, Vildová 3(1x3), Fašánková 2
SBŠ Ostrava:

Komentář k zápasu

Až do poloviny první čtvrtiny byla hra i stav vyrovnaný. O body na naší straně se starala především Petra Zemková z rychlých protiútoků, ale soupeřky trestaly naše chyby v obraně i přechodové fázi. Definitivně odpor soupeřek zlomila až trojka Moniky Knápkové, 4 TH Lanči a trojka Lindy v závěru čtvrtiny. Soupeřky stahovaly jen po TH z našich častých faulů. Závěr čtvrtiny a a vůbec celý poločas se mimořádně vydařil Ivě F., která nejen výborně bránila, ale snažila se i o rychlý přechod do útoku. Evidentně jí svědčilo přesunutí ze středu na levou stranu.

Ve druhé čtvrtině jsme soupeřky jasně přehráli. Pod oběma koši vládla Monča Knápková, střelecky se dařilo M.Husičkové i Petře Z.

Druhý poločas jsme dohrávali v našem klasickém útlumu, což značně zvedlo tlak jak trenérům, tak divákům.

Na hřišti se postupně vystřídaly všechny hráčky z lavičky, mezi staršími dorostenkami absolvovala výborný debut Linda Vildová, představila se nová posila z Krnova Verča Halenková, útočnou fázi rozhýbala (jak jsme byli zvyklí) Peťa Zemková. Lanča předváděla, že zvětšená vzdálenost pro trojku jí nečiní žádné potíže a šoupla tam hned 3. Nad všemi ale vyčnívala Monika Knápková, svými více jak 25 doskoky a 23 body přiváděla přítomné diváky k údivu, taková domácí premiéra v družstu starších dorek tady snad ještě nebyla. A to ještě zahodila spoustu šoupáků z podkoše... Po dlouhé době tak byl v našem kádru někdo bodově úspěšnější než Lanča!

V neděli nás čeká soupeř o poznání těžší, s děvčaty z Příbora jsme měli loni velké problémy a byly jedny z mála, které nás dokázaly porazit.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS