Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Minižačky vybojovaly proti Ostravě A jedno vítězství

úterý 9.11.2010 | O. Zatloukal

 
 
SK UP – SBŠ Ostrava A 28:44

. Body: Kožůšková 10, Rašková, Horká 4, Štursová 3, Krejčířová, Poštolková, Podlahová 2, Krátká 1 TH: 14/5

. SK UP - SBŠ Ostrava A 50:44

. Body: Horká 10, Poštolková, Štursová 6, Podlahová 5, Dosedělová, Rašková, Kožůšková, Krejčířová 4, Erbenová K a T, Poulíčková 2, Musilová 1 TH: 16/6

. Na tyto zápasy jsem se opravdu těšil. Družstva ze severní Moravy (Ova, F-M, Havířov apod.) mají vždy svůj typický herní styl. Snaží se pořád běhat, tvrdě bránit a být nekompromisní v jakékoliv situaci na hřišti. Byl jsem zvědavý, zda se dokážeme vyrovnat se soupeřem hlavně v odolnosti (o basketu se zatím ještě moc mluvit nedá).

. V prvním utkání jsme doplatili především respekt k soupeři, který byl sice výškově jinde než my, ale po herní stránce o tolik lepší určitě nebyl. Tím spíš mě mrzí, že hráčky věkově vyrovnané se soupeřem nepředvedly výkon, za který by si zasloužily pochvalu. Až na Marušku Krejčířovou, která ve druhé pětce velmi dobře bránila, chybělo ostatním odhodlání a chuť po vítězství. S Adélou, Terkou a Peťou jsme si to mezi zápasy řekli a … Výsledek to přineslo!

. Druhé utkání začalo v ostrém tempu. Tlak Adély na rozehrávačku soupeře přinesl své ovoce v podobě zisků a z RP se dařilo zakončovat. Anička Podlahová hrála (jak je jejím zvykem) ve vlnách. Rychlost a vniky do koše střídala s kroky a přihrávkami soupeři přímo do ruky. 1Q 14:6 dávala jakési tušení něčeho „velkého“. Ve 2Q jsme soupeře opět nešetřili. Neustálý tlak i za cenu našich faulů nám přinášel určitou odevzdanost soupeřek a nás pomalu a jistě vedl vítězství.

. Závěr utkání byl ovšem velmi dramatický nicméně vítězství už jsme si nenechali vzít. Velká gratulace všem hráčkám, protože Ostrava se neporáží „každý den“.
Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS