Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Výhra mladších dorostenek

14.11.2010 | O.Čoček

Výhra mladších dorostenek Mladší dorostenky po výborném výkonu zejména mladších hráček sestavy porazily Pardubice vysokým rozdílem. Zápas splnil i očekávání trenérů, kteří ho pojali jako přípravu na utkání starších dorostenek příští víkend, kdy k nám opět zavítají týmy z Pardubic.

 
 
7.kolo, 14.11.2010
SK UP Olomouc - Pliska Studánka Pardubice B  116:41  (27:16, 49:27, 87:33)
Rozhodčí: Remenec, Hrabal . Fauly: 23 . Trestné hody: 29/12!?! . Diváci: 30 .
SK UP Olomouc: Vildová Linda 28, Matušková Michaela 26, Husičková Monika 15, Burzová Gabriela 13, Matyášová Lucie 8, Skrovná Nicole 7, Tomášková Anna 7, Tomášková Karolína 6, Knápková Monika 4, Pokorná Natálie 2, Šálková Lucie 0, Šťásková Lucie 0
Pliska Studánka Pardubice B:

Komentář k zápasu

Běží předposlední minuta zápasu, Linda Vildová vybojuje míč, vyrazí do protiútoku, vymyslí krásnou křížnou přihrávku na Míšu Matuškovou, dvojtakt, koš. Tak to je přesně ten moment, kvůli kterému se chodí na basket, kvůli kterému se basket hraje a kvůli kterému je basket nejrozšířenější kolektivní sport na světě. Ano - kolektivní sport. To slovo kolektivní znamená, že nehraji sama na sebe, nejsem odpovědná jen za své činy, ale podřizuji své konání kolektivu, čili osobám, které sice nemusím milovat, ale musím s nimi spolupracovat a musím pro ně odevzdat vše, co umím a možná ještě trochu víc. A když se to dělá správně, je to pastva pro oči i duši.

Zápas byl přesně z kategorie, kdy měly dostat větší prostor hráčky ročníků 96 a mladších, bohužel silná marodka donutila trenéry nasadit opět převážně starší holky.

Nicméně potěšily především výkony mladších hráček, jak zmíněných Lindy a Míšy, tak v obraně velmi dobré Lucky a Naty, která by se ještě mohla přestat bát a ukázat trochu drzosti.

Starší holky měly především obranné úkoly, trenéři brali zápas jako přípravu na starší dorostenky, takže jim to v útoku trochu vázlo. Ale především výkon sester Tomáškových, Monči H, Gabči B. splnil očekávání, konečně se v obraně prosadila i Štěstí, obranné doskakování pilovala Nikola, naopak Monika K. měla několik pěkných přechodů do útoku.

Za 14dní nás čeká nejtěžší víkend sezony, jedeme do Příbora a Kroměříže, kde můžeme potvrdit postavení na špici soutěže.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS