Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Jde do tuhého - po Pardubicích začíná boj o čelo

22.11.2010 |

Jde do tuhého - po Pardubicích začíná boj o čelo Po vítězném víkendu, nás čeká rozhodující fáze jak v kategorii mladších, tak zejména u starších dorek. Jména soupeřů - Příbor, Kroměříž, Žďár slibují velký boj o vedoucí pozice v obou dorosteneckých ligách.

 
 
9.kolo, 21.11.2010
SK UP Olomouc - SŠB Pardubice  77:44  (22:12, 38:27, 60:35)
Rozhodčí: Jakubík, Hlobil . Fauly: 18 . Trestné hody: 17/6 . Diváci: 35 .
SK UP Olomouc: Lachnitová Gabriela 21, Fašánková Ivana 12, Knápková Monika 11, Tomášková Anna 10, Husičková Monika 9, Burzová Gabriela 8, Tomášková Karolína 6, Šťásková Lucie
SŠB Pardubice:

Komentář k zápasu

Jak znechutit basket sobě i divákům se pokoušely předvést hráčky v nedělním dopoledni. V prvním poločase totální podcenění soupeře a nechuť poctivě hrát to, co po nás trenér chce vedlo k překvapivému "tahání" skóre. Místo hladkého očekávaného vedení o 50b jsme se dlouho trápili, neproměňovali jednoduché koše a jen díky nemohoucí střelbě soupeře si netrhli ostudu. Navíc 3 fauly klíčových hráček v polovině 2/4 nejsou zrovna dobrou vizitkou o jejich soustředění na zápas.

Omluvou, byť jen částečnou, může být pouhých 8 hráček na naší lavičce, z toho Štěstí se silnou virózou nebyla schopná ani chodit.

Ve druhém poločase se holky trochu probudily a už bez větších problémů si získaly rozhodující náskok, který stabilně zvyšovaly až do konce.

Od pondělí začíná dorostenkám honička a nabitý závěr roku. Už příští týden svedou mladší dorostenky přímý boj o první místo v tabulce s Kroměříží a Příborem, hned následující neděli starší dorky zavítají na palubovku dosud neporaženého Žďáru a pak je čeká rozhodující víkend o šanci zasáhnout do bojů o extraligu s a v Kroměříži!

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS