Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Dorky po špatném výkonu podlehly Kroměříži

17.1.2011 |

Měl to být zápas sezony, utkání prvního s druhým, naše šance dostat se do čela. Ani jedno z toho se nekonalo, obě družstva předvedla podprůměrný basketbal bez náboje a chuti po vítězství.

 
 
1.kolo, 14.1.2011
SK UP Olomouc - Slavia Kroměříž  72:78  (14:12, 36:31, 51:59)
Rozhodčí: Remenec, Jakubík . Fauly: 27 . Trestné hody: 13/5 . Diváci: 50 .
SK UP Olomouc: Tomášková A, Burzová 17(1/1), Husičková 7(1/1), Zemková, Lachnitová 21(3x3,2/2), Vildová 14(4x3), Samková 8(4/0), Nosková 0(2/0), Křížková 5(3/1)
Slavia Kroměříž:

Komentář k zápasu

Tragický výkon, který změnil dlouho očekávaný boj o první místo v tabulce ve frašku. Hráčky Kroměříže si v žádném případě nezasloužily vyhrát, a naše holky si nezasloužily ani ten bod za prohru. Vánoční přestávka byla zřejmě delší a cukroví sladší, než obvykle...

Malou omluvou na náš výkon byla absence hned několika hráček. Obě podkošové hráčky Monika i Nikča jsou zraněné, Kája se vrátila z lyžáku doslova pár minut před zápasem, Iva dobírá antibiotika a Lanča nastoupila s bolestmi zad. Malá Gába měla naopak již být na lyžáku a myšlenkami byla zřemě už na svahu. Proto jsme byli rádi za výpomoc z Hradce Králové, děvčata ale něměla svůj den a ani cesta vlakem těsně před zápasem jim zřejmě neprospěla.

Kroměříž, jak se ale dalo očekávat, vyrukovala klasicky se zónovou obranou a rychlým přechodem do útoku s přečíslením. Hrají to už asi 10 let a my na to nejsme schopni celých těch 10let reagovat. V prvním poločase se nám dařila střelba z delší vzdálenosti a víceméně jsme stále vedli. Do přestávky jsme odcházeli s mírným náskokem.

Nástup do druhé půle byl ovšem žalostný. Absolutně bez pohybu, soupeřky nás drtily pod oběma koši, procentuální vyjádření doskoků je 0:100%... Monika strašně chyběla. Navíc nám totálně odešla střelba, pouštěli jsme hráčky s míčem na střed a dělali školácké chyby. Za pět minut 3/4 jsme nedali ani koš, v úvodu poslední části to bylo podobné. Zapnout na plné obrátky se nám podařilo až dvě minuty před koncem, kdy už bylo příliš pozdě. To jsme vytáhli obranu, začali běhat a ono to šlo. Na víc, jak úpravu hrozivě vypadajícího stavu už ale nebyl čas.

Nejlepší hráčka dnes byla Linda, která jako jediná byla ochotna nechat na hřišti víc, než byla její povinnost. Ale věkem žákyně nemůže být přece příkladem pro reprezentantky!!!

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS