Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

V boji o čelo dorky porazily Sadskou

17.1.2011 | O.Čoček

Dorostenky napravily páteční nepochopitelný zkrat a poradily si s obávaným a těžkým soupeřem ze Sadské. K vidění byl z obou stran dobrý basket, pravý opak pátečního zápasu.

 
 
14.kolo, 15.1.2011
SK UP Olomouc - ŠBK Parker Hannifin Sadská  74:61  (29:18 46:36 65:44)
Rozhodčí: Remenec, Baďura . Fauly: 11:14 . Trestné hody: 14/11:8/5 . Diváci: 65 .
SK UP Olomouc: Lachnitová 22, Burzová 21, Vildová 18, Tomášková A. 5, Křížková 3, Fašánková 2, Husičková 2, Tomášková K. 1, Halenková 0
ŠBK Parker Hannifin Sadská:

Komentář k zápasu

Holky chtěly napravit páteční zatmění a od začátku plnily pokyny trenérů. Sadská rovněž podala slušný výkon a tak se bylo na co dívat.

Dobrá práce v obraně a vynikající procento střelby jak za 2, tak za 3 body nám vyneslo solidní náskok už v úvodní čtvrtině. Na rozdíl od včerejška se holky solidně pohybovaly, nebály se chodit pod koš. Problémy nám opět dělal doskok, jen malá Gába si v 1/4 doskočila 3míče v obraně, jinak nic moc. Sadská výborně střílela za 3body a vůbec z větší vzdálenosti.

Druhá čtvrtina už nebyla tak divoká, soupeřky začaly lépe bránit a naše holky se nedostávaly tak často do střeleckých pozic. Víceméně jsme však získaný náskok udrželi.

Druhý poločas jsme začali s obavami, aby se neopakoval včerejší kolaps, nic takového však nenastalo. Snad s výjimkou asi dvou zbytečných ztrát Gáby pod košem (místo zakončení nekontrolované vyhození někam za sebe) jsme se snažili nedělat chyby a i Gába své omyly rychle napravila. Výborně opět zahrála Linda, na Lanči bylo vidět, že bolest ustoupila. Hezké momenty měla Iva, jen zakončení jí po nemoci dělalo problémy. V obraně výborně pracovala Anička a v rámci zdravotních možností i Kája. Hradecká Bára byla dnes o 100% lepší, než včera a to ve všech činnostech. Monči se nedaří střelba, ale absenci vlastních bodů vyvážila asistencemi a dobrou prací v obraně. Krnovská Verča se na hřiště moc nedostala, vždy jen na pár minut za poločas, bylo by potřeba, aby se chytila na slabším soupeři.

Obrovská škoda, že jsme takový výkon nepodali i v pátek proti Kroměříži, protože by nás výhra nemohla minout. O to větší škoda, že Sadská Kroměříž dokázala porazit!!! Čelo tabulky je tak nesmírně vyrovnané, my musíme bezpodmínečně porazit v odvetě Kroměříž, v závěru sezony si doma poradit se Žďárem a nedopustit výpadek podobný tomu pátečnímu s některým z dalších soupeřů.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS