Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Mladší dorostenky stále bez porážky

27.1.2011 | O.Čoček

Mladší dorostenky si poradily i se svým dalším soupeřem - Pelhřimovem a stále bez porážky kráčí vstříc vítězství v lize.

 
 
14.kolo, 23.1.2011
SK UP Olomouc - Pelhřimov  78:56  (15:11 38:21 63:32)
Rozhodčí: Herjecká, Hrabal . Fauly: 15 . Trestné hody: 16/9 . Diváci: 61 .
SK UP Olomouc: Lachnitová Gabriela 33, Burzová Gabriela 28, Vildová Linda 6, Tomášková Karolína 3, Hronová Anna 2, Skrovná Nicole 2, Šálková Lucie 2, Štursová Kristýna 2, Husičková Monika 0, Kučerová Hana 0, Pokorná Natálie 0, Šťásková Lucie 0
Pelhřimov:

Komentář k zápasu

Děvčata se před zápasem zašla podívat na své "kolegyně" z Hradce Králové a snad se i trochu přiučit. Mladší dorostenky Hradce Králové totiž hrály extraligové utkání na OSK a po palubovce se prohánělo hned 5 hráček, které nastupují (v případě Lucky Mačákové nastupovaly) i za náš tým. Obě Báry, Terka i Lanča se předvedly v dobrém světle a Hradec bez větších problémů domácí celek porazil. My jsme s potěšením konstatovali, že úrovni minimálně spodní části tabulky extraligy bychom byli schopni konkurovat a tím opět nabrali motivaci do dalších bojů.

Lanča, která se rozehřála zápasem s OSK pokračovala ve spanilé jízdě i na své domácí palubovce na hale SKUP. Nasázela Pelhřimovu 33 bodů a to zdaleka neodehrála tolik minut, jak je u ní zvykem, k ní se přidala Gába se svými 26body. Velice nás potěšil i úspěšný návrat Nikoly, která už pomalu zatěžuje zraněné koleno i v ostrých zápasech. Drobný střelecký výpadek zaznamenala Linda, která má ale nastříleno do zásoby, takže se snažila soustředit na jiné úkoly.

V závěru se nahřiště dostaly všechny hráčky z lavičky a připsaly si tak své další ligové starty.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
78%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 37

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS