Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Nejmladší mini porazily 2x v olomouckém derby OSK

pondělí 31.1.2011 | O. Zatloukal

Dva povedené zápasy odehrály o víkendu nejmladší minižačky na hřišti OSK.

 
 
 

OSK - SK UP  41:43

Body: Rašková 15, Podlahová 8, Štursová, Szabó, Dosedělová 4, Erbenová, Krátká, Kožůšková, Poulíčková 2

TH: 18/5 !!!

OSK - SK UP  49:67

Body: Podlahová, Rašková 13, Poulíčková 12, Kožůšková 9, Štursová, Dosedělová 8, Krátká 4

TH:  19/9 

Zápas od začátku sliboval vyrovnanou bitvu, což se potvrdilo v „infarktovém" závěru prvního utkání.  Soupeř (kromě zraněné Růži) v plné síle první Q podcenil a my šli do rychlého vedení 17:2, hlavně díky parádní obraně Kačky E., která neustále visela na své hráčce a nedala ji šanci klidně rozehrávat a Míši F., která si s o rok starší Terkou Nesvadbovou opravdu poradila, jak se sluší a patří. K tomu přidala důležité body Markéta a na dobrý výsledek bylo zaděláno. Jenže... Po navýšení našeho náskoku ve 2.Q na 24:9 přišel obrat. Soupeř začal hrát agresivněji a i přes velkou snahu Štursi a Kožiho ukrajoval pomalu z našeho náskoku bod po bodu. Poločas 24:18 a jelo se skoro od nuly.

Ve třetí části to bylo bod za bod/koš za koš. Tady se rozehrála Anička P. a svou drzostí a jasným proměňováním šoupáků držela naše družstvo ve hře.

Poslední Q a snaha dát holkám do hlavy, že i proti silnější sestavě se dá vyhrát, ale musí si každá věřit!Nic na plat, soupeř jde po pár minutách do vedení 39:37 a s námi to vypadá bledě. Pak přichází chvíle naší nejmladší - Verči S., která ani neví jak, je sama pod košem. Koš, ubránění soupeřova útoku, nájezd Koži a jdeme do vedení, minuta do konce, rodiče žhaví své hlasivky na velký závěr. Soupeř srovnává šestkami, Štursi je následně faulovaná, ale nepromění ani jeden (na tabuli bohužel svítí špatné skóre 41:40 pro OSK-má to být 41:41), útok soupeře končí ztrátou, Štursi opět faulovaná... Oba dva TH chladnokrevně promění a po pár vteřinách rozhodčí ukončí utkání. Po kontrole zápisu konečně oznámí konec a holky vítězně vyhazují tygra. Už to není o 60 jako na turnaji, ani o 20 jako v říjnu...

Druhý zápas už jsme drželi soupeře na odstup, který se postupně navyšoval hlavně díky širší lavičce a vyrovnanější sestavě.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS