Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Starší dorky porazily Příbor

4.2.2011 | O.Čoček

Jeden z nejhezčích zápasů, které mohli příznivci našeho klubu v letošním ročníku vidět. Holky předvedly veškeré basketbalové umění, které za ty roky nasbíraly a k bojovnosti, chuti do hry přidaly i ukázkově sehrané akce, jaké se v této věkové kategorii vidí opravdu málokdy. Ani soupeřky se nenechaly zahanbit a tak můžeme jen litovat, že jsme neměli kameru.

 
 
15.kolo, 29.1.2011
BK Příbor - SK UP Olomouc  76:86  (18:22 39:48 56:70)
Rozhodčí: . Fauly: 15:21 . Trestné hody: 32/24:16/4 . Diváci: 18 .
BK Příbor:
SK UP Olomouc: Lachnitová Gabriela 25, Burzová Gabriela 20, Vildová Linda 13, Fašánková Ivana 6, Husičková Monika 6, Tomášková Anna 6, Skrovná Nicole 4, Zemková Petra 4, Tomášková Karolína 2, Šálková Lucie 0

Komentář k zápasu

Zápas se odpočátku vyvíjel podle očekávání. Do Příbora jsme (narozdíl od nedělního zápasu v Ostravě) dorazili včas a tak jsme mohli v naší oblíbené cukrárně na náměstí stanovit taktiku a trenéři si řádně promysleli vedení zápasu.

Holky se zakously do soupeřek od prvních vteřin, ale místy bojovnost dost přeháněly a tak si Peťa už po třech minutách šla sednout s třemi fauly. Do konce čtvrtiny jsme jich nasbírali asi 8 a soupeřky je nemilosrdně trestaly z TH. Jejich úspěšnost byla v této fázi 100%. My naproti tomu využívali jejich bývalé zbraně - rychlý protiútok a bojovnost. Do přestávky jsme šli s mírným náskokem.

Druhá čtvrtina se nesla v podobném duchu, ale soupeřkám začaly docházet síly a naše holky se blýskly několika krásnými akcemi, kdy tleskali i místní příznivci. Soupeřky opět korigovaly zejména z TH. Poločas jsme vyhráli o 9.

Druhý poločas začal opět naší aktivitou v obraně i útoku, zaznamenali jsme sice několik ztrát, ale vše vynahradili bojovností. Výborně, až jsme nevěřili, dnes hrála Iva, s chutí Anička a malá Gába jakoby se chtěla vyhnout problémům z předchozích zájezdů do Příbora a byla k nezastavení. Škoda jen, že jsme se nudrželi a zbytečně faulovali. Soupeřky střílely 32!!! TH a měly úspěšnost 75%.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
78%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 37

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS