Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Nejmladší minažačky porazily jednou Šumperk

neděle 13.2.2011 | O. Zatloukal

Víkendová utkání se Šumperkem nepatřila určitě k těm povedeným. Nejedná se ani tak o výsledek, jako spíš o předvedenou hru.

 
 
 

SK UP - Šumperk 42:57

Body: Rašková 15, Kožůšková, Dosedělová 6, Podlahová, Krátká 4, Poulíčková 3, Štursová, Szabó 2

SK UP - Šumperk  52:48

Body: Podlahová 15, Kožůšková 14, Rašková 8, Dosedělová, Krátká 4, Štursová 3, Schlosserová, Poulíčková 2

Víkendová utkání se Šumperkem nepatřila určitě k těm povedeným. Nejedná se ani tak o výsledek, jako spíš o předvedenou hru. Bohužel podíl na tom nese i četnost tréninků, které jsme v týdnu měli. Jeden trénink, přípravný zápas a v pátek schody.

V minulých zápasech byl náš přístup bojovný, dravost byla naše největší zbraň, ale v sobotu to byl bohužel Šumperk, který se pral o každý míč, chtěl víc, byl vždy o půl kroku před námi.

Největší problém nám dělá správné postavení v obraně, nechtít za každou cenu „vypíchnout" míč, ale správně reagovat na postavení soupeřky. Zápas a půl nám trvalo, než jsme toto zlepšili a soupeři jsme dlouhé přihrávky konečně sbírali. Dalším problémem je uvolnění pro míč, neustále se snažíme poskakovat metr sem a metr tam. Chce to jasný pohyb se změnou směru/rychlosti a potom přesnou přihrávku. Kolikrát se nám podařilo soupeřkám „namazat" přímo do ruky a ty potom lehce zakončily...

I přesto se nám aspoň jednou podařilo porazit soupeře z „horní trojky", zapojili jsme všechny hráčky a rodičům trošku potrápily nervy v koncovce druhého zápasu.

Více na www.minibasket.estranky.cz

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS