Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Liga zakončená stovkovou výhrou

15.3.2011 |

Starší dorostenky si poradily s Velkým Meziříčím a těší se na zápasy play off s Klatovami.

 
 
22.kolo, 13.3.2011
SK UP Olomouc - BK Velké Meziříčí  100:57  (31:16 58:28 81:41)
Rozhodčí: Hrabal, Jakubík . Fauly: 21:29 . Trestné hody: 34/24:11/5 . Diváci: 98 .
SK UP Olomouc: Lachnitová Gabriela 41, Burzová Gabriela 15, Husičková Monika 11, Vildová Linda 11, Zemková Petra 10, Šálková Lucie 6, Tomášková Anna 4, Fašánková Ivana 1, Tomášková Karolína 1
BK Velké Meziříčí:

Komentář k zápasu

Před nezvykle narvanými tribunami se odehrál poslední zápas letošní základní části ligy starších dorostenek. Před námi a po nás totiž hrály starší žačky derby s OSK a hala byla plná rodičů i hráček jak našeho, tak soupeřova týmu. Ještě před začátkem jsme sondovali u zástupců OSKu, jak hrají jejich starší dorky ve Strakonicích a s potěšením jsme jim mohli pogratulovat k výhře, čím jsme získali zase o kousek větší naději, že se s nima nepotkáme v případné kvalifikaci o extraligu. To bychom opravdu neradi, pevně věříme, že si spolu zahrajeme v extralize!

Zápas samotný se odehrával v duchu událostí předešlých, poznamenán zejména tím, že dorostenky se předešlou noc proháněly po tanečním parketu na našem plese. K udržení druhého místa v tabulce nám stačila jakákoliv výhra, tu jsme si pojistili hned v úvodní čtvrtině.

Zbytek zápasu jsme už prakticky vůbec nebránili, a tak dali soupeři šanci na nezvykle vysoký počet bodů, naopak sami jsme útočili na stovku. Nebýt střeleckého výpadku v poslední čtvrtině, mohl být počet košů ještě vyšší.

Základní část je za námi a před námi: PLAY-OFF. V něm se utkáme o postup do kvalifikace s TJ Klatovy. Hraje se na 3 vítězné zápasy, systémem 2 doma, 1-2 venku, případně rozhodující pátý zápas doma. Začínáme o víkendu 26.-27.3., ale vzhledem k tomu, že na hale je opět cosi jiného, než sport, budeme zřejmě muset předehrát úvodní zápas již v pátek večer, případně se poohlédnout po jiném sportovišti. Co dodat...???

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS