Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Mladší dorky vstoupily do play-off úspěšně

4.4.2011 |

Mladší dorky vstoupily do play-off úspěšně Těžký soupeř čekal na naše mladší dorostenky v bojích o postup do kvalifikace o extraligu. Slovanka patří dlouhodobě mezi nejlepší mládežnické základy a zápasy s nimi přínáší hráčkám cenné zkušenosti.

 
 
1.kolo, 2.4.2011
SK UP Olomouc - Basket Slovanka  87:51  (26:11, 36:22, 61:39)
Rozhodčí: Kapl, Junek . Fauly: 19 . Trestné hody: 33/16 . Diváci: 82 .
SK UP Olomouc: Lachnitová Gabriela 24, Burzová Gabriela 20, Vildová Linda 17, Knápková Monika 12, Husičková Monika 5, Kučerová Hana 3, Matyášová Lucie 3, Šálková Lucie 2, Vaniaková Tereza 1, Hronová Anna 0, Skrovná Nicole 0, Tomášková Karolína 0
Basket Slovanka:

Komentář k zápasu

První kolo Play-off mladších dorostenek jsme zahájili s očekáváním událostí příštích - nikdo nevěděl, co záloha Slovanky předvede. Naposledy jsme s tímto týmem hráli v minižačkách a vzpomínky na dril, herní i osobní disciplínu a zejména na charizmatického trenéra Jirku Touška v nás nevyvolávaly velký optimismus. Naštěstí soupeřky ve stejný den hrály i extraligu, takže své béčko nemohly doplnit o TOP hráčky. I tak, kvalita Slovanky byla na vysoké úrovni.

Naše holky vstoupily do zápasu tou správnou nohou, malá Gabča se nebála hrát do koše, střelecky nás držela Lanča. Opět nám trošku vázl obranný doskok, ale vynahrazovali jsme to bojovností. Úvodní část hry jsme vyhráli vysokým rozdílem 26:11.

Ve druhé čtvrtině nás postihl menší střelecký výpadek, ale soupeřkám se také nedařilo projít přes naši obranu a tak jsme poločas vyhráli 36:11.

Ve třetí části (a zejména ve čtvrté) se roztřílela Linda a pod oběma koši se výborně prosazovala Lucka, Gába si po celý zápas udržela na rozehrávce vysoký standart, konečně se po delší odmlce dařilo Monice K. Ostatní hráčky, které se neprosadily bodově, překvapivě bojovaly o každý míč, snažily se o tvrdou, ale korektní obranu. Postupně se na hřiště dostaly i mladé hráčky, asi životní výkon podala Brbla.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS