Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Mladší dorky vedou nad Slovankou 2:0

4.4.2011 |

Mladší dorky vedou nad Slovankou 2:0 I v druhém zápase dokázaly naše mladší dorostenky zabojovat a porazit Slovanku Praha. Výška skóre tentokrát neodpovídá stavu na hřišti, Slovanka nám nedala nic zadarmo a odvety v Praze budou velice těžké.

 
 
2.kolo, 2.4.2011
SK UP Olomouc - Basket Slovanka  89:65  (19:17, 45:34, 66:47)
Rozhodčí: Kapl, Junek . Fauly: 14 . Trestné hody: 22/15 . Diváci: 76 .
SK UP Olomouc: Lachnitová Gabriela 45, Vildová Linda 14, Burzová Gabriela 11, Matyášová Lucie 7, Husičková Monika 4, Knápková Monika 4, Kohlová Kristýna 2, Kučerová Hana 2, Hronová Anna 0, Pokorná Natálie 0, Skrovná Nicole 0, Štursová Kristýna 0
Basket Slovanka:

Komentář k zápasu

Druhý zápas se Slovankou se vůbec neodvíjel podle našich představ. Holky působily unaveně, Slovanka nás přehrávala hbitostí i bojovností. My jsme se prosazovali především zkušeností - základ našeho družstva je o rok starší, než soupeřky.

Z utkání OP žaček se vrátily naše 97 a tak jsme podstatným způsobem obměnili lavičku. Šaly s Brblou jsou po nemoci, Kája má problémy se zdravím dlouhodobě a tak je vystřídaly obě Kristýny a Natálka. Vývoj zápasu jim ale nedával velkou naději na nástup do hry.

Slovanka statečně držela krok, vždy, když jsme odskočili, dokázala náš náskok stáhnout. Stavy čtvrtin o ničem nevypovídají, skóre bylo jako na gumě - chvíli o 20, chvíli o 6.

Naši vlajku držela nahoře Lanča, která zaznamenala 45bodů!!! a výrazně si tak spravila statistiky poznamenané svým hostováním do Hradce. Z mladých hráček se mimo Lindy a Lucky dostala na hřiště výrazněji jen Anička s Hankou, ostatní až na posledních pár vteřin.

Tento zápas napověděl, že odvety v Praze nebudou žádnou procházkou růžovým hájem a budeme velice rádi, když se série nebude rozhodovat až v pátém zápasem. Zejména, pokud Slovanka nasadí do odvet na domácí půdě i své extraligové hráčky.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS