Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Nejmladší vítězně na OSK B

pátek 8.4.2011 | O. Zatloukal

 
 

OSK B - UP 7:112

Body: Dosedělová 18, Štursová 16, Machková 13, Podlahová, Schlosserová 12, Musilová 10, Kožůšková 8, Poulíčková, Šindlerová 6, Erbenová, Krátká, Szabó 2, Tomanová 1

TH: 20/6 !!!

Do utkání nastoupila naše "mladší 01" sestava velmi odhodlaně. Získala spoustu faulů na sebe jen škoda těch neproměněných TH. Asi největším problémem je naše postavení v obraně. Kdyby byly soupeřky jen trošku chytřejší, jenom by nás přehazovaly a to už by se těžko zastavovalo. Za rok už si na to musíme dát pozor, protože pokrok toto družstvo určitě od září udělalo.

Sestava našich "starších 00" bez Markéty a Viki měla hlavní zápasový úkol - zrychlit přechod do protiútoku a hlavně dát přesnou první přihrávku. To se podařilo a vznikaly z toho často situace 2-0.

Na utkání je určitě pozitivní i to, že se bodově prosadily až na naši "novicku" všechny hráčky a dvouciferného čísla dosáhlo hned 6!!! Je to uřčitě daleko lepší, než mít 1-2 hráčky, které dají po 25 bodech a zbytek týmu nic, jak to u některých našich soupeřů bývá...

Hvězdou zápasu bych vyhlásil Drahuš, která po měsíci u babičky se s ničím a nikým nemazlila a našoupala do soupeřova koše 13 bodů.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS