Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Sportovní setkání Mláďat ZŠ Zeyerova a Demlova

čtvrtek 28.4.2011 | O.Čoček

Sportovní setkání Mláďat ZŠ Zeyerova a Demlova Dovolujeme si pozvat rodiče, babičky, tety, strejdy, kamárdy a spolužáky na tradiční sportovní setkání přípravek - Mláďat, v sobotu 30.4.2011 od 13:00h v telocvičně FTK na Hynaisově ulici.

 
 

Setkání přípravek - Mláďat ze ZŠ Zeyerova a ZŠ Demlova se uskuteční v sobotu 30.4.2011 v tělocvičně FTK na Hynaisově ulici (velká zelená budova vedle zimního stadionu).

Program setkání:  

13:00h sraz rodičů s vedením SKUP a trenéry a představiteli ZŠ

13:15h společné fotografování dětí

13:30h zahájení sportovních soutěží dětí

14:15h zahájení utkání mezi základnami Mláďat - ZŠ Zeyerova : ZŠ Demlova

15:15h předpokládané vyhlášení vítězů, předání cen

15:30h ukončení sportovního programu, debata trenérů s rodiči

Během sportovního programu se představí i špičkoví sportovci SKUP a spřátelených oddílů, měli bychom vidět ukázky smečování do koše, práci s míčem v podání ligových basketbalistů a basketbalistek a dalších sportovců.

Všechny děti musí mít sportovní oblečení (tričko, trenky, případně tepláky) a tenisky do haly (NE PAPUČE!!!!!!). Před sportovním programem se převlečou do sportovního a po ukončení programu se opět mohou převléknout.

Prosíme rodiče a babičky, aby dětem nevařily "težký oběd" (knedlíky se zelím, sladké, svíčková, hamburger z mekáče...), aby se jim během sportování nedělalo špatně. Ideální jsou lehká, ale hodnotná jídla (polévka, kuřecí maso, brambory, těstoviny). Děkujeme za pochopení!

Vzhledem k tomu, že parkoviště na Hynaisce je vybagrováno a buduje se tam nějaký více či méně smysluplný objekt pro úředníky magistrátu, doporučujeme použít MHD, nebo přijet s dostatečným předstihem.  

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS