Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Kvalifikace juiorských a žákovských kategorií

čtvrtek 12.5.2011 | O.Čoček

Kvalifikace juiorských a žákovských kategorií Včera byly v Praze rozlosovány kvalifikace o extraligu juniorek, kadetek a kvalifikace o ligu starších žaček. Los nebyl k našim družstvům zrovna milostivý, ale na to jsme si za léta více - či méně zdařilých pokusů o postup kamkoliv zvykli.

 
 

Starší dorostenky - podle nového názvosloví juniorky U 19

Kvalifikace o extraligu:

BK DE Prosek

BA Sparta

SK UP Olomouc

Kvalifikace začíná v pátek 20.5. a končí v neděli 22.5.

Podle zatím oficiálního rozdělení bychom měli hrát už v pátek a sobotu, ale protože podle našeho výkladu řádů jsme byli chybně zařazeni do 3. koše a podle umístění v právě ukončené soutěži jsme měli být ve 2.koši, podali jsme na ČBF žádost o změnu nalosování. Pokud nám ČBF vyhoví, začínali bychom až v sobotu zápasem s BA Sparta a v neděli pak hráli s BK DE Prosek.

Ve druhé skupině se odhlásila Sadská, takže náš krajský rival Slavia Kroměříž má usnadněný postup de exl. Stačí jim doma porazit přijatelného soupeře z Nuslí...

Mladší dorostenky - kadetky U 17

kvalifikace o extraligu:

SK UP Olomouc

BA Sparta

Valosun Brno

Kvalifikace se hraje u nás v Olomouci. Bohužel, ještě nevíme kde, protože na hale jsou opět nějaké tanečky a na basket tak nezbývá místo... Časový plán i místo upřesníme.

Kvalifikace o ligu starších žaček - U 15

Tak tady si los zahrál s naším družstvem opravdu nevybíravě a je ironií osudu, že stejně jako loni pojedeme až do Trutnova. Možná by se oplatilo domluvit s Krnovem a OSK a pronajmout si společný autobus...

Kara Trutnov

TJ Loko Krnov

SK UP Olomouc

OSK Olomouc

Zápasy se hrají v sobotu 21. a neděli 22.5. Začínáme 11:30 s Krnovem, pak 17:30 Trutnov a v neděli nás čeká od 9:00 OSK. První místo zaručuje postup do ligy, druhé a třetí místo pak možnost "opravy" v dodatečné baráži.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS