Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Osudový Prosek???

středa 25.5.2011 | O.Čoček

Náhoda, nebo osud? Ať tak, nebo tak, letošní los o mládežnické extra a ligy se s námi nemazlil a 3 krát nás poslal na půdu těžkého Proseka...

 
 

Po již odehrané kvalifikaci o extraligu starších dorostenek (juniorek U19), kdy jsme v úžasném zápase podlehli BK Prosek poměrem 75:90 a připravili se tak o možnost startu v extralize pro příští rok jsme se dozvěděli i soupeře pro kvalifikace žákyň. A, světe div se, opět Prosek...

Nejprve zavítají na Prosek (ale tentokrát se hraje v hale v Hloubětíně) naše mladší žačky, tzn. ročník 98, aby si pokusily vybojovat žákovskou ligu.

Utkají se nejprve s týmem Studánka Pardubice, a to v sobotu 28.5. od 11:30h. Pak následuje boj s BK PROSEK od 17:30h. Doufejme, že naše děvčata pomstí své starší kamarádky a vyhrají! Kvalifikaci pak zakončí v neděli 29.5. od 9:30h s BSK Jičín. K postupu jim stačí obsadit 3. místo, takže držme palce!!!

Hned následující víkend, t.j. 4.6. se potkají s Prosekem i naše starší žačky v souboji 2.kola kvalifikace o ligu starších žaček. V sobotu 4.6. hrajeme první zápas doma a odvetu pak v neděli 5.6. na Proseku. O postupujícím bude rozhodovat v případě rovnosti bodů skóre, takže můžeme očekávat boj o každý míč a strhující tempo až do poslední vteřiny!!!

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS