Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Minižačky na mezinárodním turnaji na 4. místě aneb Rýsuje se konečně společné družstvo?

pondělí 13.6.2011 | O. Zatloukal

Druhý víkend v červnu se družstvo SK UP 99 a ml. zúčastnilo turnaje v Brandýse. Turnaj se dal brát jako rozloučení se sezónou, ale

 
 
 

SK UP na mezinárodním turnaji v Brandýse n. L.

Druhý víkend v červnu se družstvo SK UP 99 a ml. zúčastnilo turnaje v Brandýse. Turnaj se dal brát jako rozloučení se sezónou, ale já to vzal z druhé strany. Jako přípravu na sezónu novou 2011/12 - kat. starší mini. I proto jsem velmi rád, že se mi během jednoho měsíce podařilo k našim hráčkám dostat i 5 holek „z okolí". Z OSK Dohnalová, Ševčíková, Slivečková, z Hranic Holcová a z Mohelnice Lavičková.

Jsem moc rád, že naše holky tyto hráčky bez problému přijaly do kolektivu a okamžitě je vzaly za své. (trochu jsem se toho bál, protože zkušenost, kterou jsem měl před pár lety s týmem 94 byla úplně opačná). Kostra pro příští sezónu 99/00 je na světě!

Samotné výsledky asi nejsou až tak důležité, ale alespoň pro přehled:

SKUP - Slovanka 40:29

SKUP - Debrecen 45:16

SKUP - Brandýs ´98  17:52

SKUP - USK  36:15

Semifinále

SKUP - Zemanky Praha 28:45

O 3.místo

SKUP - Strakonice A  20:33

Zápas od zápasu šlo poznat, jak si na sebe hráčky zvykají. Naše první pětka moc bodů nedávala, ale velmi dobře plnila obranné úkoly, naopak druhá sestava přidávala body na naší straně a hnala míč neustále dopředu.

Asi nejlepší zápas jsme sehráli proti vicemistryním ze Zemanek. První Q jsme prohráli asi o 13 bodů, potom už to začalo vypadat, jako basket. Nejen že jsme soupeřky dokázali ubránit, ale podařilo se zapojit v útoku konečně více než 2 hráčky, A TO HLAVNÍ, Bára Dohnalová dokázala míč zasmečovat v zápase do koše!!! Kdo se pohybuje v basketu déle asi tuší, že toto se jen tak nevidí! Prostě vzala míč a bouchla ho tam. U kluků jsem toto na turnaji neviděl, u nás kromě Báry se to podařilo ještě Petě Poštolkové, škoda, že jen při rozcvičování. 

Zápas o 3.místo byl z našeho pohledu nepovedený. Se soupeřem se dalo hrát, ale měli jsme spoustu ztrát při vyhazování a plno neproměněných „šoupáků".

Konečné 4.místo je ale velmi krásným výsledkem a hlavně příslibem, že pokud se toto družstvo bude pravidelně scházet (před turnajem byl 1 trénink+přípr. zápas), bude opravdu konkurencí nejen pro okolní týmy, ale také pro týmy z horních pater republiky.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS