Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Mláďata se rozrostla a začínají svá cvičení!!!

středa 14.9.2011 | O.Čoček

Projekt Mláďata, na kterém spolupracujeme s FTK UP a základními školami v Olomouci se po roce opět rozrostl! Nově jsme přijali pod svá křídla i ZŠ Rožňavská a chystáme se rozletět i do okolních měst a vesnic!

 
 

Jako každoročně pokračujeme na základní škole Zeyerova a Demlova, kde cvičení zůstávají ve stejných časech jako v letech minulých. Na ZŠ Demlova v úterý od 13:45h do 14:45h, tentokrát pod vedením studentek 3. ročníku FTK UP Verči Horákové a Míši Polákové a začínáme 20.9.2011. Na základní škole Zeyerova ve středu od 15:00h do 16:00h, personální obsazení budeme ještě operativně řešit, protože jen z prvních tříd máme přihlášeno 47 žáčků!!!, připočteme li k tomu i druháky a třeťáky, budeme se mít co ohánět a studentům FTK budou muset pomáhat i naše hráčky a studentky spřátelených gymnázií. Na Zeyerce začínáme 21.9.2011.

Nově otvíráme cvičení Mláďat i na ZŠ Rožňavská, kde moc děkujeme za velmi vstřícný přístup paní zástupkyni Hanzalové a zároveň děkujeme za podporu paní učitelce Knopové a dalším. Zde budeme cvičit vždy v úterý od 15:00 do 16:00h a už se velmi na nová Mláďata těšíme. Zde začínáme 20.9.2011!

Své ovoce nese i naše spolupráce s baskeťáky a Sokoly z Přerova, kteří pod vedením pana Fašánka zahajují své sportovní kroužky na několika místních základních školách a tak se můžeme těšit na jarní velké meziměstké soutěžení.

Jen pro úplnost připomínáme, že si děti vyzvedneme před cvičením v družině a opět je do družiny dovedeme. Na cvičení si děti vezmou tenisky (cvičky, jarmilky), trenky (elasťáky, ...) a tričko. Tepláky nejsou potřeba, děti se zahřejí pohybem. Důležitou součástí výbavy je lahev s pitím, pokud možno bez bublin!

Případné dotazy, nebo nejasnosti rád odpovím na tel. 737272692, mailem basketskup@seznam.cz, nebo osobně před cvičením.

Na shledanou se těší

Ondřej Čoček, Míša Poláková, Verča Horáková, Gabča Lachnitová, Monča Husičková, Gába Burzová a další!!!

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS