Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Derby na OSK se nepovedlo

neděle 2.10.2011 | O. Zatloukal

 
 
 

OSK A - SK UP 73:36

Body: Dosedělová 13, Zezulová 5, Filipcová, Štursová 4, Erbenová, Krátká, Poulíčková 2

TH: 11/5

 

OSK A - SK UP 74:33

Body: Poulíčková 12, Schlosserová 9, Filipcová 5, Podlahová, Zezulová, Dosedělová 2, Štursová 1

TH: 14/5

 

Nedělní utkání na OSK bylo pro nás s velkým otazníkem. Kolik se od našeho posledního vzájemného zápasu změnilo, jak budeme soupeři v kompletním složení čelit a jak moc budou chybět zraněné a nemocné hráčky?

Úvod utkání byl z naší strany pozorný a i přes mírné vedení soupeřek se nám podařilo do konce Q skóre překvapivě otočit. Velmi dobře zde zahrála Viki a Anička Koži (ve druhém utkání už toho měla plné kecky - dva dny po sobě bránit nejlepší hráčky, to sílu určitě sebere) ale asi nejvýraznější byla nebojácná Kačka Erbi, která se chopila role rozehrávačky se vší zarputilostí a odvahou.

Ve druhé Q jsme dopláceli na to, že jsme v útoku hráli přes silnější soupeřky a teprve po 4 min. se konečně Maruš Dos odvážila a hned z toho bylo 11 bodů v řadě. Dřív to nešlo? Poločas -2 body bylo z naší strany vše. Druhý poločas už byl o tom, jak to nejde a bolí. Přihrávky soupeřkám přímo do rukou, špatné postavení v obraně a hlavně chyběla vůle se o výsledek ještě rvát! Tak takhle teda NE!

Druhé utkání už si OSK pohlídalo od začátku. Nicméně my jsme našli nového střelce - Kačku Pouli, která si nechala poradit a přes slabší obránkyni se několikrát prosadila (dřív to taky nešlo?) a Schlossi, která to po sobotním půstu konečně začala kropit!

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
78%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 37

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS