Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Mladší mini proti Prostějovu se držely až do konce!

neděle 9.10.2011 | O. Zatloukal

Dva velmi povedené zápasy sehrály ml. minižačky na domácí palubovce proti favoritu soutěže z Prostějova.

 
 
 

SK UP - Prostějov 57:63

Body: Poulíčková 14, Zezulová, Kožůšková 6, Dosedělová, Filipcová 5, Musilová, Štursová, Schlosserová, Krátká 4, Podlahová 3, Erbenová 2

TH: 29/15

 

SK UP - Prostějov  67:68 pp.

Body: Poulíčková 20, Štursová 12, Filipcová 8, Kožůšková, Podlahová 6, Zezulová, Schlosserová 4, Dosedělová, Musilová, Erbenová 2, Krátká 1

TH: 24/7 !!!!!!

 

Dva velmi povedené zápasy sehrály ml. minižačky na domácí palubovce proti favoritu soutěže z Prostějova. Nutno přiznat, že jak soupeři tak nám pár hráček chybělo. To ale určitě neshazuje úroveň ani kvalitu utkání.

Sám jsem byl zvědavý, jak se po předchozí „nadílce" na OSK naše hráčky oklepou a postaví se ještě kvalitnějšímu soupeři. Překvapení přišlo! Nasazení, bojovnost a hlavně už i trochu basketbal byl z naší strany vidět né poločas, ale obě dvě utkání.

Průběh obou zápasů byl podobný, kdy první pětka držela se soupeřem krok a druhá pětka malinko pokulhávala (alespoň první poločasy). Podařilo se nám vyvarovat zbytečných ztrát a hlavně v obraně jsme byli pozorní. Těžko říci, jak by se utkání vyvíjela, kdyby se nám podařilo proměnit alespoň 20% jasných podkošových střel (o TH ani nemluvě). Ale na KDYBY se nehraje, proto je potřeba se do dalších utkání poučit z vlastních chyb - zakončení musí být střelbou o desku ze správného úhlu a ne vymýšlet vlastní metody!

Prodloužení ve druhém utkání už bylo buď/nebo. Než se vyfaulovala Burešová (č. 16), stačila nám nasázet 6 bodů, které jsme teprve po jejím odchodu začali stahovat. Nakonec to nevyšlo, ale i přesto to byla 2 povedená utkání, která se musela líbit!

www.minibasket.estranky.cz

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS