Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Mladší mini přivezly z Krnova pouze 2 body

pondělí 24.10.2011 | O. Zatloukal

Trošku netradičně v neděli odpoledne jsme odehráli další 2 utkání v Krnově. Utkání, které se sice konečnými výsledky nepovedla, ale mně se velmi líbila.

 
 
 

Krnov - SK UP  66:50 (ml. mini)

Body: Poulíčková, Štursová 11, Musilová 6, Podlahová, Krátká, Dosedělová 4, Erbenová 3, Schlosserová, Szabó 2, Kožůšková 1

TH: 20/9

Krnov - SK UP  79:50

Body: Dosedělová 12, Kožůšková 8, Musilová, Filipcová 6, Poulíčková 4, Schlosserová, Krátká 3, Šindlerová, Podlahová, Štursová, Erbenová 2

TH: 14/8

Trošku netradičně v neděli odpoledne jsme odehráli další 2 utkání v Krnově. Utkání, které se sice konečnými výsledky nepovedla, ale mně se velmi líbila. Sympatické je, že máme vyrovnanou sestavu, kdy každá hráčka je schopna ohrozit koš. A navíc daných 50 bodů je nad „plán".  Nebudu se snad vymlouvat, když na adresu soupeřek přidám jejich neohrabané clonění, kdy rána loktem pod žebra nepotěší nikoho a pokud to rozhodčí hodlají tolerovat, pak to nechápu a pevně doufám, že projde změna navrhovaných pravidel! Bohužel většina košů padla právě z těchto situací.

Na naší straně byla největším problémem pozornost - hodně tým sráží, když vydržíme 5 min. koncentrovaně hrát, potom přijde zkrat/výpadek a rázem je tu šňůra 10 bodů a je „po zápase".

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS