Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Z Krnova se sklopenou hlavou

18.11.2011 | I.Fašánek

Asi v nejsilnější sestavě jsme jeli na zápas dorostenecké ligy mladších dorostenek (kadetek) do Krnova. Zápas rozhodla naše menší bojovnost a chuť porvat se o vítězství.

 
 
20.kolo, 17.11.2011
Lokomotiva Krnov - SK UP Olomouc  78:64  (24:16, 45:37, 64:54)
Rozhodčí: Baďura, Pavela . Fauly:27:22 . Trestné hody:: 32/20:37/18 . Diváci:20 .
Lokomotiva Krnov:
SK UP Olomouc: Vildová Linda 13 (1x 3, š2/2 !), Zbořilová Martina 12 (š 6/6! ), Štursová Kristýna 10 (š6/4), Hronová Anna 7 (š6/1 ?), Matyášová Lucie 6 (š8/2 ?), Kučerová Hana 5 (1x3, š2/0 ?), Svobodová Lucie 4 ( 0 os.chyb ?), Crhová Tereza 3 (š6/3), Pokorná Natálie 2 (

Komentář k zápasu

Základní sestava, Lucka, Naty, Anička, Luci Maty a Linda, po nepozornosti v začátku, kdy dovolili domácím utéct na 8-1, do 5 min srovnala stav. Jak je u nás obvyklé, nedařilo se nám v posledních dvou minutách čtvrtiny, kterou soupeř i díky 100% úspěšností z čáry TH (10/10), vyhrál 10:4. Naše TH v tomto období 8/4. Se zakončením, je jedno zda z pod koše, z pole nebo z trestných hodů, jsme se trápili celý zápas.

V dalším průběhu jsem se párkrát dostali na dostřel, ale soupeř nám ani jednou nedovolil ujmout se vedení v zápasu.(30:25, 47:44, 55:52). V poslední čtvrtině nám soupeř odskočil již na 20 bodový rozdíl, který se nám v samém závěru podařilo malinko korigovat.

Pozitivem zápasu bylo, že bodovaly všechny hráčky. Největší problémy nám po celý zápas dělala vytažená obrana soupeře, se kterou se naše hráčky nedokázaly, až na chvilkové okamžiky, vypořádat. Dále chyběla bojovnost, která byla vidět na zápasech ve F.-Místku a Ostravě. Stále si dáváme přednost kdo chytí, stáhne míč. Bojíme se snad že něco pokazíme? Proto se raději schováváme? Křídla a rozehrávačka se musí zapojit do obranného doskoku a pomoct vysokým po získání míče.

Zaostávali jsme ve zpracování a ovládání míče. Kolik míčů nás poskákalo a uteklo nám do autu? Když má míč rozehrávačka moc bubnuje. Utápíme se v inividuálnich akcích, kdy hraje jen hráčka s míčem a ostatní stojí. Podejme to z ruky. Slušné chvíle měla Štursi, která se dokázala přes obranu prosadit. Škoda jen že jsme na ni dostali málo míčů. Využívejme ty hráčky, které mají výhodu - výškovou nebo rychlostní. Holky zkuste číst hru a předvídat.

Neběhejte za soupeřem po hřišti bezhlavě, ale snažte se ho usměrňovat do prostor kde je míň nebezpečný. Zkuste se plně soustředit na hru. Nemůže se stát že soupeř prostřídá a hráčka která nastupuje na hřiště nám dá koš, protože nevíme kdo ji bráni. Když přebíráme, tak to musí vědět celá hala. A konečně nestíhaly jste rychlostně. Kromě protiútokům, které jsme nezvládali hlavně v druhé polovině eliminovat, nás soupeř dokázal doběhnout a tím ubránit skoro vždy, když se naskytla situace na RP nebo přečíslení.

Hold máme na čem pracovat.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS