Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

V Lipníku se bojovalo až do úplného konce, nakonec 2 výhry pro ml. mini UP.

pondělí 5.12.2011 | O. Zatloukal

Už pohled na tabulku soutěže napovídal, že nás v Lipníku nečeká nic lehkého. To se potvrdilo i na hřišti.

 
 
 

Lipník - SK UP  51:59 (ml. mini)

Body: Podlahová 10, Musilová, Štursová, Krátká 8, Kožůšková 7, Szabó, Filipcová 6, Poulíčková, Machková, Rašková 2.

TH: 10/3

Lipník - SK UP   51:63 pp.

Body: Poulíčková 14, Štursová 10, Podlahová 8, Kožůšková 5, Machková, Musilová, Filipcová, Schlosserová, Rašková 4, Szabó, Krátká 2.

TH:18/5

Oba dva zápasy si byly hodně podobné. Ani v jednom se nám totiž nepodařilo zachytit úvod a dotahování soupeřek šlo ztěžka. Hodně nás brzdily naše vlastní chyby, buď ve špatném/vysokém/přenášeném driblingu nebo v pomalé přihrávce. Také obrana byla v některých úsecích hodně žalostná. Některé hráčky chtějí bránit jen míč, ale že je jejich soupeřka nebráněná, jim moc těžkou hlavu nedělá. V prvním utkání zahrála velmi dobře Verča S. a také Anička K., která se snažila být hodně aktivní v obraně a v útoku i agresivní!

Ve druhém utkání jsme se dočkali letošního druhého prodloužení. Popravdě k němu nemuselo vůbec dojít, kdybychom proměnili alespoň jeden šoupák z 10 pokusů v poslední Q. Po timu soupeře jsme dostali koš 5 s před koncem po pěkné kombinaci (bohužel zase ta diskutovaná CLONA v mini kategoriích...). Nicméně v prodloužení už se hrálo jen na jeden koš, tlak na soupeřky byl obrovský, škoda že to tak nebylo v normální hrací době. Velmi dobrý výkon a pochvalu za obě utkání si zaslouží Naty M., která neustále visela na své hráčce a hru ji velmi znepříjemnila.

Pozn. na závěr - po operaci nastoupila ke svému prvnímu letošnímu utkání Maky Rašková, dokonce zaznamenala i své první body.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS