Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Juniorky vezou z Pardubic plný počet bodů

23.1.2012 | Stejča

Po včerejším vyčerpávajícím dobrodružství na hřišti Studánky jsme opět vyrazili do Pardubic. S obavami, jestli chatrné zdraví holkám vydrží a nepřivezeme si místo bodů další horečky se hráčky postavily k úkolu čelem a nedaly soupeřkám nejmenší šanci.

 
 
16.kolo, 22.1.2012
SŠB Pardubice - SK UP Olomouc  33:70  (12:13,8:17,6:29,7:11)
SŠB Pardubice:
SK UP Olomouc: Lachnitová 27(1x3, 7/4), Burzová 14(5/4), Vildová 11(1x3), Husičková 8(2/0), Svobodová 4, Fašánková 4, Tomášková 2(2/2), Matyášová

Komentář k zápasu

Druhý zápas v Pardubicích jsme hráli až po poledni, což nám umožnilo nasadit i naše "hostující hradecké" hráčky a nechat tak vydechnout holky po nemoci. Trochu se tak zaplnila naše lavečka, ikdyž předzápasové nervy nás neminuly. České dráhy totiž opět nezklamaly, vlaky měly zpoždění, kdo by čekal, že v lednu bude sněžit, že??? Na zápas jsme tak díky ochotě tatínků kadetek odjeli na poslední chvíli auty. Bohužel, obě Gáby se musely vypravit vlakem a dorazily tak až v průběhu zápasu, naštěstí železničářům se podařilo zpoždění zkorigovat na přijatelnou půlhodinu...

První 2 čtvrtiny se holky trošku zahřívaly a hledaly na hřišti a až 3/4 zaply na 150% a bylo rozhodnuto. Holky si s chutí zastřílely i když to nepadalo jako v sobotu, ale výborné doskoky Tomáškové a Matyášové nás táhly rychle dopředu a někdy i na podruhé k zakončení.

Tentokrát se do střelecké listiny nezapsala Matyášová , ale basketbal není jen o bodech, některé hráčky dělají i potřebnou a ceněnou černou práci a to jsou doskoky, obrana, výpomoci. Maty i s Luckou Svobodovou se i v tak mladém věku dobře začlenily a prokázaly kvality v těžkých zápasech, kdy nemohly spoléhat na výpomoc zkušenějších hráček. Lucka S. nebojácně střílela a padly ji tam důležité body.

Opět chválím družstvo zdecimované nemocemi a zraněními a věřím, že ze sebe dokáží vytáhnout ještě super výkony ...

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS