Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Ml. mini po odvážném výkonu vydřely 1 výhru nad Krnovem

pondělí 13.2.2012 | O. Zatloukal

 
 
 

UP - Krnov  52:47 (ml. mini)

UP - Krnov 40:66

V sobotu jsme přivítali na domácí palubovce soupeře z „první trojky" soutěže - Krnov. Letos máme s tímto soupeřem zápornou bilanci, proto jsme se chtěli alespoň v domácím prostředí pokusit o vyrovnaný zápas. Po delší pauze se k nám přidala Terka Holcová, která to měla hodně těžké především v obraně - Zuzka Janovská (č. 12) byla přece jenom nad její možnosti, to se projevilo hlavně v druhém utkání, kdy dala přes 20 bodů.

První utkání bylo velmi povedené. Hned od začátku jsme si vypracovali dostatečný náskok, který soupeř až do konce utkání marně likvidoval. Ne za útok, ale za obranu se musí pochválit. Vyšší soupeřky se podařilo udržet dál od koše, rozehrávačky byly pod neustálým tlakem (asi i z proto už nebyly ve druhém utkání síly) a ze zisků jsme lehce přečíslovali a dali důležité „lehké" body.

Ve druhém zápase už jsme marně hledali sílu, která by nás držela v boji o vyrovnanější výsledek. Jednoduché clony na míč a následný sběh hráčky směrem ke koši byla účinná zbraň trenéra hostí. K tomu se přidají naše „kopcovité" přihrávky a bohužel hodně místa pro krnovské věže pod košem.

 www.minibasket.estranky.cz

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS