Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

St. mini v Krnově vybojovaly 2. místo v OP

pondělí 20.2.2012 | O. Zatloukal

 
 

Krnov - SK UP 32:46 (st. mini)

Body: Lavičková 8, Dohnalová, Ševčíková 6, Poulíčková 5, Poštolková 4, Krejčířová, Kožůšková 3, Slivečková, Navrátilová, Erbenová, Mejtská 2, Tylichová 1.

TH: 24:12

Krnov  - SK UP 34:45

Body: Dohnalová, Ševčíková 8, Navrátilová 7, Musilová, Poulíčková, Erbenová 4, Lavičková 3, Slivečková, Poštolková, Tylichová 2, Mejtská 1

TH: 17/3 !!!!

Utkání s Krnovem nejsou pro náš oddíl nikdy příjemná. Od žen až po ty nejmladší to jsou vždy vyrovnané zápasy, ve kterých se dopředu jen těžko tipuje vítěz. Nejinak tomu bylo i na utkání st. mini. Dvě výrazná vítězství na domácím hřišti mohla sice napovídat, že v Krnově se utkání odehrají sama, ale opak byl pravdou. K vyrovnanosti utkání přispěly jarní prázdniny Kláry a Aleny, absence Maky a Terky a především naše „impotence" v proměňování jasných tutových situací.

Krnovu můžeme závidět jasně vyšší sestavu družstva, u nás může výškou zatím konkurovat jen Peťa s Bárou, zbytek musí dřít a dřít v obraně a nestále být aktivní směrem dopředu (vybíhání, hra 1-1).

Cílem, který se podařilo splnit, bylo odvést si z Krnova alespoň 1 vítězství a poprat se tak o dobrý turnaj, který bude představovat kvalifikace (předkolo) MČR a snad i zajištění žákovské ligy i v následujícím roce.

V prvním utkání jsme si hned od začátku vypracovali mírný náskok, který se soupeřkám nepodařilo už dohnat. Bohužel chyběl zatlouci ten poslední hřebíček (Terka E. asi 3x sama zprava, Pouli a Terka M. opět několikrát samy pod košem), aby se soupeřky zlomily! Velmi dobrý výkon předvedla Dominika L., která především v 1Q stála u rozhodujícího náskoku. Bohužel stejně jako Bára doplatila na hloupé osobní chyby, které obě poslaly předčasně na lavičku.

Mezizápasová radost jako by nám „opila" hlavy a nástup do druhého utkání byl katastrofický. Po 3 min 10:1 a výkon hráček na ručník. Po T-O se hra urovnala a košem Dominiky v posledních sekundách jsme se dotáhli na přijatelných 15:8. Potom už soupeři došly síly a bod po bodu jsme získávali skóre na naši stranu. Alena nechala už lyžáky v šatně a začala opět běhat na svém standartu. I když nepřidala moc bodů, byla jednou z tahounek družstva.

I přes dvě výhry se výkon nesmí přechválit. Drhne především řešení situací 1-1 a zapojení do pohybu hráček, které zrovna nedrží míč. Tentokrát se nám nepovedlo využít ve hře naše „vyšší", samy si nedokázaly pozici (místo) vytvořit, a když už, tak jsme jim míč neposlali... Je stále na čem pracovat!  

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS