Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Juniorky vítězně v přímém boji o první místo

26.2.2012 |

Ve šlágru ligy juniorek na sebe narazily dva týmy, které mezi sebou bojují o první příčku v tabulce. Čekali jsme velmi těžký zápas, ale naše děvčata mile překvapila a nedala soupeřkám prakticky šanci. Po domácí podzimní prohře s Kolínem v prodloužení jsme potřebovali vyhrát alespoň o 7 bodů, což se nám podařilo s velikou rezervou a pokud porazíme ve středeční dohrávce i Velké Meziříčí, obsadíme první místo.

 
 
22.kolo, 4.3.2012
BC Kolín - SK UP Olomouc  63:82  (15:23, 9:26, 13:16, 26:17)
Rozhodčí: Večeřa, Veselý . Fauly: 18:17 . Trestné hody: 15/9:16/15 . Diváci: 50 .
BC Kolín:
SK UP Olomouc: Lachnitová 20, Vildová 20, Burzová 16, Matyášová 15, Tomášková 11, Husičková ,Fašánková Svobodová

Komentář k zápasu

Po středeční drtivé prohře v Trutnově promluvila trenérka hráčkám do duše a jako zázrakem dnes vše šlo. Pěkné kombinace, dobrá spolupráce v obraně, rychlý přechod do útoku, povzbuzování na lavečce (i když jen 3 hráčky, ale byly slyšet ve velké hale). Po středě nám zřejmě vyměnili tým...

Vše bylo super, všechny holky zaslouží pochvalu i když jsme to většinou odtáhli jen v 5 lidech a po střídali jen po chvilkách. Už možná konečně aspoň některé hráčky pochopily o co jde! Pokud je pozice střílíme a nepouštíme se do složitých akcí. Po středečním mytí hlav snad všem došlo, co trenérce vadí nejvíc - když se nestřílí, kdy se má a vymýšlí se ...(kraviny).

Dnešní výhrou jsme si s 99,9% jistotou zajistili vítězství po základní části (kolaps v dohrávce s Velkým Meziříčím si snad nikdo z nás nepřipouští!). Následuje měsíční přestávka, kdy týmy na 3-6 místě odehrají 1.kolo play of. My naskočíme proti úspěšnějšímu z duelu 4x5 skupiny A, takže nás čeká zřejmě jeden z dvojice velmi dobře známých soupeřů z loňska BA Sparta, nebo Klatovy.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS