Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Pastviny 2012 jsou úspěšně za námi

pondělí 3.9.2012 | O.Čoček

Tělocvičen a zatuchlých sportovních hal máme během sezony všichni plné zuby a tak se vesměs těšíme na prázdniny - lesy, voda, čistý vzduch, sluníčko i občasný osvěžující deštík. Tradičně třetí srpnový týden jsme vyrazili na letní soustředění na Pastviny.

 
 

Posílené o 14 statečných mrňousů z přípravek tak společně s olomouckými juniory, baseballisty a kadety z Krnova vyrazily naše kadetky, juniorky a ženy na týdení dřinu uprostřed lesů. Jistě se už nemohly dočkat, až si dají pár výběhů do kopce, pár desítek lesních kilometrů a až horký letní den stráví na lodích pádlováním na druhý konec přehrady...

Hlavně pro naše nejmenší bylo letošní soustředění pravým křtem ohněm. Většina poprvé sama z domu, navíc je ten nehodný trenér vůbec nešetřil a tak sem tam ukápla i nějaká ta slzička. Nebylo se ale za co stydět, vždyť brečely i zkušené dorostenky (jó, po měsíci prázdninového válení dá pohyb řádně zabrat)!

Program našich nejmenších byl pestrý, od projížděk na lodích, přes běhání po lese jsme zvádli i turnaj v "boxu", lezení na horolezecké stěně, soutěže, volejbal, baseball a samozřejmě i basket.

Největší překvapení nás čekalo hned v úterý. Původně to mělo být jen zpestření tréninkového drilu juniorek: vyhlásili jsme závod v běhu lesem na 800m mezi družstvem juniorek a družstvem přípravek. Přítomní se vsázeli, zda alespoň jeden z malých předběhne alespoň jednu z velkých. A jak to dopadlo? Vyhrála sice kadetka Martina, ale druhá doběhla malá Verča, za ní malý Tomáš, Anička a další mrňata. A všechny děti doběhly před posledními dorostenkami! Tento závod jsme jednoznačně vyhráli (teď samozřejmě mluvím za své družstvo Mláďat) a můžeme se těšit, až si v sezoně vyzkoušíme i svůj první basketbalový zápas.

Fotky z Pastvin jsou k vidění v sekci Fotogalerie!

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS