Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Juniorky bez ztráty bodu

úterý 2.10.2012 | Redakce


Juniorky zahájily svoji soutěž s mírnými organizačními problémy, ale hráčky se s tím dokázaly vypořádat bez větších problémů a úvodní tři utkání zvládly vítězně.

 
 
SKUP - TJ Slavoj Bruntál 83:73

Na úvod jsme se střetli s družstvem TJ Slavoj Bruntál. Náš tradiční soupeř už v minulé sezoně ukázal, že se výkonostně dere hodně nahoru, škoda, že přijel jen v šesti. Naše holky zahájily ligu prakticky bez přípravných zápasů, navíc soupeře podcenily a na hře to bylo hodně znát. Zkušené 94 zápas braly stylem "for fun", mladší kolegyně zase působily poněkud vykuleně. Hlavně před poločasovou přestávkou hra hodně zaváněla nebezpečným zraněním, naštěstí se rozhodčím podařilo vše ukočírovat. Naše tempo bylo chvílemi zběsilé a to až tak, že hlavičky nestačily ručičkám, v průměru však připomínalo pohodové nědělní odpoledne na gauči po vepřoknedlu...

Nicméně, výhru se nám podařilo uhájit a na víc se historie neptá!

Body: Tomášková 4, Skrovná 12, Hronová 3, Burzová 20, Husičková 2, Lachnitová 25, Vildová 5, Svobodová, Štursová 12

SKUP - BK Příbor 91 : 44

Zápas tempem hodně podobný předešlému. Výborná úvodní čtvrtina, v níž Linda nasázela 5 trojek, následoval útlum, ze kterého nás probrala až důrazná domluva našeho nového trenéra Pavla Jeřábka. Jeho křik alespoň na chvíli vytrhl holky z letargie, začaly bránit a praktikovat rychlý protiútok. V zápase se výrazně prosadily mladé hráčky, Štursi, Lucka Svobodová, Terka Krejčířová i Anička byly hodně vidět.

Body: Tomášková 3, Skrovná 5, Krejčířová 5, Hronová 6, Burzová 17, Husičková 3, Lachnitová 11, Vildová 22, Svobodová 8, Štursová 11

BK Velké Meziříčí - SKUP 40:64

Bez čtyřech opor loňské základní sestavy jsme vyrazili do Velkého Meziříčí. Lanča s Gábou dnes úspěšně hájily barvy extraligového Hradce, Monča doléčuje koleno a Maty se chystá do lázní po operaci. Veškerou tíhu na bedrech tak musely nést kadetky, které už ale v zápase s Příborem ukázaly, že basket umí.

Dnes se opět bodově výrazně prosadila Linda, hned v závěsu za ní Terka Kejčířová a Anička Hronová. Ostatní se snažily, abychom si nemuseli připustit žádné větší obavy o výsledek. Přes hladkou výhru je potřeba nepolevovat v tréninku a pilovat individuální herní činnosti, kde máme ještě nedostatky!

Body: Tomášková, Skrovná 6, Hronová 11, Husičková 4, Vildová 21, Svobodová 4, Štursová 2, Krejčířová 16

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
78%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 37

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS