Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Český pohár s Hradcem Králové

čtvrtek 15.11.2012 | J.Stejskalová

V ČP jsme narazili na jeden z nejsilnějších celků v ČR. SOKOL Hradec Králové je v současné době na druhém místě tabulky extraligy, jen o skóre za vedoucím USK!

 
 

Jako na rozcvičení před zápasem 1.ligy si mohli připadat diváci, kteří se přišli podívat na zápas mezi našim družstvem a holkami z Hradce. Na soupisce našeho dnešního extraligového soupeře bylo totiž hned 5 hráček, které hrají, nebo hrály za náš tým a naopak v našem družstvu byly dvě současné hráčky Hradce. Takže v podstatě proti sobě nastoupilo Áčko a farma a to u zápisu seděla další "hradecká", zraněná Gábina.

V úvodních minutách ovšem nebylo moc poznat, které z družstev je vlastně extraligové. Hostující hráčky jely jen na půl plynu a pouze naše střelecká nemohoucnost nám nedovolila výrazněji odskočit. Stav v šesté minutě 10:6 pro nás. Následovalo prostřídání v družstvu Hradce, jejich hráčky přidaly na tempu a nám došel dech. Ve zytku čtvrtiny jsme už nedali ani koš.

Druhou čtvrtinu jsme se snažili odehrát v tempu, ale síly nenávratně mizely a nebylo odkud brát.

Ve druhém poločase nám hradecké holky ukázaly, jak hrají profíci. I za jasného stavu nepolevily v tempu a nenechaly nás ani na vteřinu oddechnout. Na naší straně opět několik hluchých míst bez bodu, např. mezi 4-8min 3Q, 1-3 min a 5-10min 4Q,...

Posledních pět minut už bylo z naší strany jen o vůli dohrát, holky byly totálně vyčerpané a soupeřky si v pohodě potrénovaly.

Přesto je výsledek 57:115 velmi slušný a musím holky pochválit za snahu a bojovnost i tehdy, když už vůbec nemohly.

SKUP : Sokol Hradec Králové 57:115 (10:19, 21:30, 7:35, 9:31)

Zoubková 7(2/1, 2x3), Kohlová 14, Burzová 10(3/2), Stupňánková 7(2/1), Fersterová, Plášková 12(6/6), Inochovská 3(1x3), Knápková 4

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS