Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Juniorky vydřely výhru v derby

čtvrtek 15.11.2012 | J.Stejskalová


Tradiční městské derby bývalo vždy velmi sledovanou událostí, pohříchu i hodně vyhecovanou, proto jsme byli zvědaví, jak bude probíhat letos. Naše juniorky měly po prohře v Kroměříži co napravovat, soupeřky z OSK se po celkové obměně kádru v této soutěži teprve rozkoukávají.

 
 
OSK Olomouc : SKUP Olomouc 67:79 (26:16, 12:24, 23:18, 6:21)

Po velmi vlažné půlce zápasu , kdy naše hráčky nechtěly běhat a bránit, nastal třes v šatně, který vyvrcholil ve 4. čtvrtině přechodem do zónové obrany.  Teprve pak naše holky začaly soupeřky přehrávat. Výborná zónová obrana a vyrážení do protiútoku byly zbraně, kterými jsme drtili rozjeté hráčky OSK, které v poslední čtvrtině nenašly žádnou odpověď.

Vynikající výkon předvedla Burzová, která zavelela s Matyášovou a Štursovou k obratu ve 4. čtvrtině a dokázaly strhnou všechny hráčky, dobrý návrat po dlouhém zranění podala i Knápková, která dostaně šanci ho zpakovat i v úterý za ženy proti Hradci v ČP.

Body.  Burzová 36, Tomášková 9, Hronová 8, Štursová 8, Švécarová 6, Knápková 4, Matyášová 4, Vildová a Skrovná po 2 Svobodová 0

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS