Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

PASTVINY 2014!!!

úterý 8.7.2014 | O.Čoček

PASTVINY 2014!!! Prázdniny jsou tady a Pastviny se blíží nezadržitelným tempem! Přinášíme další informace k prázdninovému sportovnímu pobytu.

 
 

Vážení rodiče,

prosím, věnujte zvýšenou pozornost našim webovým stránkám, budu zde pravidelně zveřejňovat aktuality a důležité informace týkající se soustředění na Pastvinách.

Vzhledem k tomu, že od letošního roku platí nový Občanský zákoník, který upravuje kde co všechno, je potřeba důsledně dodržovat veškeré pokyny a žádosti. Spousta věcí se pro nás, ale i pro Vás změnila, některé podstatně, některé jen opticky, ale právě ty malé změny mohou být pro řádné fungování Pastvin velmi důležité.

Novela vyhlášky 106/2001 s účinností od ledna 2014 upravuje vzhled formuláře Lékařského potvrzení. Nový formulář co nejdříve vložím na stránky tak, aby bylo možné si ho vytisknout a nechat potvrdit od lékaře. Jak jsem zjistil, spousta dětských lékařů nemá ani ponětí, že něco takového existuje...

Dále bude na stránkách umístěn formulář Prohlášení o bezinfekčnosti. Ten prosím vyplnit s datem maximálně dva dny před odjezdem, nejlépe však v den odjezdu, tj. 2.8.2014.

Doufám, že mezi dětmi a zejména mezi rodiči nejsou žádní zástupci nejrůznějších náboženských uskupení odmítajících lékařské ošetření v případě nouze. Podle zákona je potřeba mít souhlas rodičů s lékařským výkonem. Tento souhlas i poučení o hmotné škodě mi v současné době vyrábí právní zástupce, takže i tyto formuláře umístím v dohledné době na stránky.

Jak vidíte, je toho docela dost a průběžně objevujeme další a další byrokratické nařízení, takže s námi prosím mějte trpělivost a vyplňujte a vyplňujte.

Děkujeme!!!!

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
79%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 38

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS