Odkazy
 
Olomoucky kraj
 

Pastviny den druhý

pondělí 3.8.2015 | Redakce

První celý den na P astvinách je za námi...

 
 

Pondělí, krásné počasí, teplota 26st, ideální stav. Ráno jsme trošku zapracovali na basketbalových dovednostech, holkám se docela dařily koordinační cvičení, zato technika ovládání míče je na úrovni mateřské školy. Kluci přesně naopak, technika ušla, jinak na zabití. Při předobědovém výběhu se naplno projevila absence vůle, cca. kilometr a půl uběhli jen trenéři a Šimona......, ikdyž fyzicky by to v pohodě zvládli všichni!

Malošci mezitím absolvovali hry v lese. 

Odpoledne jsme vyjeli na loďky, neutopil se nikdo. Večer jsme společně zahráli fotbálek a jiné kolektivní sporty a před spaním zvládli i kino.

Ještě strava, snídaně jablkový koláč, nebo vynikající vaječná pomazánka, oběd znojemská s rýží, u které trenéry poprvé zachvátil amok- polovina dam nejí polévku, druhá nejí maso a třetí nejí nic. Čtvrtá polovina si nedovolila nic říct, protože viděla, že začíná být zle.

K večeři rybí filé a poté, co několik slečen frflalo i nad bramborovou kaší, jsme vydali zákaz nákupu brambůrků, sušenek a dalších nesmyslů. Opatření zabralo, v 8h byl tác s druhou večeří ne vymetený, ale doslova vyblýskaný... Tak uvidíme zítra.

Partneri

Města Olomouc

Olomoucky kraj

S MORAVA leasing

SHARP

NUTREND D.S., a.s.

VHS OLOMOUC a.s.

Radio Haná s.r.o.

Altermed

RockMax

 
Anketa

Pastviny 2018 se blíží, už se těšíte?

 
78%
 

 
5%
 

 
3%
 

 
5%
 

 
8%
 
 

Počet hlasujících: 37

 
 
 
Copyright © 2007 SK UP Olomouc, eSports.cz, s.r.o. | informace o autorských právech | RSS